Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite

A A A

Viceguvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, doamna Tatiana Ivanicichina a participat, împreună cu echipa Ambasadei, la cea de-a 13-a ediție a Congresului „Annual Investment Meeting” și evenimentul conex – „Future Finance Forum”, care s-a desfășurat în p

Publicat:Thu, 09/05/2024 - 00:00

Viceguvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, doamna Tatiana Ivanicichina a participat, împreună cu echipa Ambasadei, la cea de-a 13-a ediție a Congresului „Annual Investment Meeting” și evenimentul conex – „Future Finance Forum”, care s-a desfășurat în perioada 7 - 9 mai 2024, în or. Abu Dhabi.

AIM este o platformă de investiții în Orientul Mijlociu, privind crearea oportunităților de afaceri și dezvoltarea relațiilor economice între națiuni.

Fiecare ediție a Congresului AIM este un eveniment oportun pentru a aborda provocările fundamentale cu care se confruntă națiunile în călătoria lor către realizarea dezvoltării și pentru a discuta tendințele și strategiile investiționale care pot fi utilizate pentru a maximiza potențialul fiecărei afaceri, țări și regiuni privind diversificarea economică.