Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite

A A A

Republic of Moldova stand S3-120 in Shk Saeed Hall 3, World Trade Center, Dubai

Publicat:Fri, 22/03/2024 - 00:00

Republic of Moldova stand S3-120 in Shk Saeed Hall 3, World Trade Center, Dubai

Considerată cea mai mare expoziție agro-alimentară din regiune, „Gulfood 2024” se desfășoară în Dubai, în perioada 19-23 februarie curent, în cadrul căreia participanții și vizitatorii au posibilitatea de a face cunoștință cu cele mai inovatoare tehnologii și produse noi din industria alimentară.

La ediția din acest an, Republica Moldova este reprezentată de către companiile „Orhei-Vit”, „Colibri” și compania „Casa Petru”, având oportunitatea de a explora potențialul pieței din regiunea Golfului Persic.

Expoziția, care este una din cele mai mari din Orientul Mijlociu, adună participanți din peste 190 de țări. Ca prim-bilanț, în ziua deschiderii expoziția a înregistrat peste 150 000 de vizitatori, astfel oferind o platformă ideală pentru expozanți în vederea promovării gamei de produse și servicii agro-alimentare.

Susținându-i în intenția extinderii gamei de exporturi și stabilirea viitoarelor parteneriate durabile în domeniu, Însărcinatul cu Afaceri a.i. al Ambasadei Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite, Dana Paiu și Secretarul III, Dumitrița Crăciun, în compania fostului Ambasador al RM în EAU, Victor Haruța, au vizitat standul Republicii Moldova, oferind asistență companiilor moldovenești.