Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite

A A A

Activitatea Diasporei

Anunț!

Stimați reprezentanți ai diasporei,

Ambasada Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite vă informează despre inițierea de către Biroul relații cu diaspora al Cancelariei de Stat a procesului de elaborare a proiectului hotărârii de guvern cu privire la aprobarea Programului național de stimulare a revenirilor și facilitare a (re)integrării cetățenilor Republicii Moldova implicați în procesul de migrație pentru anii 2022-2026.

În acest rând de idei, se prezintă pentru consultare publică Conceptul Programului național de stimulare a revenirilor și facilitare a (re)integrării cetățenilor Republicii Moldova implicați în procesul de migrație pentru anii 2022-2026 (https://particip.gov.md/ro/document/stages/*/8484).

În vederea eficientizării procesului de elaborare a proiectului încurajăm implicarea activă a tuturor persoanelor interesate, cu prezentarea propunerilor și recomandărilor la poșta electronică a persoanei responsabile indicate mai jos, până la data de 07 octombrie 2021.

Persoana responsabilă:

Marina Bunduchi, consultant principal în cadrul Biroului relații cu diaspora, tel: 022 250 524, email: marina.bunduchi@gov.md

Anunțul este public și pe particip.gov.md: https://particip.gov.md/ro/document/stages/*/8484